Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Når Afrodite kommer ud af balance - Antroposofisk homøopatisk behandling af kvindesygdomme

Afrodite er den græske gudinde for alt feminint, for skønhed og sanselig kærlighed, for kvindelig frugtbarhed. Ligegyldigt om hun er kraftig eller spinkel, er hun stadig udtryk for det stærkt kvindelige. Hendes mandlige, handlekraftige sider er tydelige, og understreger det smukke, kvindelige udtryk. Der er en Afrodite i alle kvinder. Men de jordiske, moderne versioner af Afrodite, kommer af og til ud af balance. Så opstår sygdom. Med denne bog får du hjælp til at bringe Afrodite tilbage i balance, tilbage til hendes guddommelige udgangspunkt, tilbage til et sundt liv her på Jorden.

Denne bog fortæller om mulighederne for alternativ behandling af kvindesygdomme med en meget mild, men samtidig dybt virkende metode – antroposofisk/homøopatisk medicin. Det er en metode som har været anvendt i mere end 200 år med succes. I fx Tyskland anvendes den af et tusindtal af læger og veluddannede alternative behandlere (heilpraktikere). Men metoden er også vidt udbredt i store dele af den øvrige verden. Bogen henvender sig især til professionelle alternative behandlere og læger.
Mulighederne for behandling af en lang række udbredte kvindesygdomme gennemgås i bogen, fx menstruationsforstyrrelser, fertilitetsproblemer, bækkenløsning, migræne, skjoldbruskkirtelsygdomme, osteoporose og problemer i overgangsalderen.

Af Peer Bach Boesen

Forfatteren er Peer Bach Boesen, som er uddannet i Tyskland og siden 1981 har haft praksis i Danmark. Han har gennem 27 år opbygget en omfattende erfaring i behandlingen af kvindesygdomme, og har virket som lærer på alternative uddannelser og som foredragsholder i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Han har skrevet 5 bøger om antroposofisk medicin, og har startet lægemiddelfi rmaet Allergica. Allergica overdrog han i 1987 til et almennyttigt selskab.

DKK 140,00
ekskl. moms