Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Allergisk snue

Luk menu [X]

Allergisk snue

Artikel fra hæftet Naturlig homøopatisk hjælp til Allergi

Ved allergisk snue har man nogenlunde de samme symptomer som ved høfeber. Symptomerne er dog ikke årstidsbestemte. De kan komme ved kuldepåvirkninger, bestemte fødevarer, perioder med svækkelse og belastninger, seksuel over- eller underaktivitet, mangel på vitaminer og mineraler m.m. Ved høfeber ser man ofte, at årsagerne skal findes i nyresystemet. Ved allergisk snue findes årsagerne ofte i leveren og lymfesystemet.

Anfaldene med allergisk snue starter ofte efter, at patienten har haft en eller anden infektion, som ikke er kommet ordentligt ud af kroppen. Til allergisk snue har Allergica udviklet lægemidlet Cepa comp., som styrker slimhinderne og leveren. Hvis der ligger ”gamle infektioner” i lymfesystemet, kan Cepa/Sulfur comp. anvendes.

 

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati