Gratis lægemiddelbog

Meld dig til Almas nyhedsbrev, og få gratis Lægemiddelbogen som e-bog . Læs mere

Alle nyheder

Antroposofisk homøopati

Uddannelse i antroposofisk homøopati

Hos Foreningen Alma er vi i fuld gang med at planlægge en grunduddannelse i antroposofisk homøopati. Uddannelsen henvender sig til jer behandlere, som gerne vil bygge oven på den viden, I allerede har indenfor jeres felt. 

Er du uddannet heilpraktiker, kinesiolog, zoneterapeut eller...

Læs resten »
Foreningen Alma

Ændringer for medlemskab i Foreningen Alma

Tiden forandrer sig og det gør Alma også. Noget gammelt skal væk og noget nyt kommer til - en ny tid begynder. Tiden er inde til at vi kun har en type medlemskab. Det at have både et aktivt- og et passivt medlemskab har skabt meget forvirring og nu forenkler vi vores medlemskab.

Det...

Læs resten »
Detox

Detox - gør noget godt for dig selv og din krop

Mange af os ønsker at starte det nye år med at gøre noget godt for os selv og vores krop. Fordøjelsessystemet har for manges vedkommende været lidt på overarbejde i julemåneden, og motivationen for at få renset ud er i top. Er du endnu ikke kommet i gang, er her nogle gode råd om, hvad du kan...

Læs resten »
Vinterdepression

Vidste du at homøopatiske midler kan bruges mod vinterdepression?

Se informationsark omkring vinterdepression her.

Læs resten »
Influenza

Influenzaoversigt

Se vores oversigt over influenzamidler og få overblik over hvilke midler, der kan hjælpe, hvordan de skal doseres, og hvilke faser de virker i.

Læs resten »

Døjer du - eller nogen du kender - med blærebetændelse?

 - Så læs vores nye udvidede hæfte om blærebetændelse.

Du kan bestille og/eller downloade hæftet her.

Læs resten »

Naturlig hjælp til en god søvn

Søvnen kaldes også "den store helbreder", og en dyb og sund søvn kan udligne, mange ubalancer og bevare helbred, humør, velvære og ydeevne. Det sker dog, at søvnen ikke er dyb og regenererende, og disse søvnforstyrrelser kan have afsæt i:

  • Fysiske/organiske sygdomme og aldersbetingede...
Læs resten »

Influenza-sæsonen kan være på vej før tid

Influenza-sæsonen er på vej

Statens Serum Institut holder øje med udviklingen i antallet af registrerede influenza tilfælde i Danmark. Forekomsten er stadig lav, men der er sket en fordobling i antallet den sidste uges tid, der har fået påvist influenza, siger Statens...

Læs resten »

Lær selv antroposofisk medicin

Alma arrangerer kurser i antroposofisk medicin og behandling. Kurserne er først og fremmest målrettet dig, der allerede er behandler. Men du er også velkommen, selv om du ikke har behandler- eller terapeut-baggrund.

Se, og meld dig til kurserne under vores ...

Læs resten »
Antroposofisk homoeopati

Homøopatisk medicin - mild og dybtvirkende

I slutningen af 1700-tallet udførte den tyske læge og kemiker Samuel Hahnemann en række forsøg, som skulle vise sig at blive epokegørende. Selv om han ikke var smittet med sygdommen malaria, indtog han en dosis kinabark, som var datidens malariamedicin. Og han erfarede på egen krop, at...

Læs resten »