Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Viscum comp.

Indhold
Atropa belladonna D6 / Magnesium phosphoricum D6 / Viscum album D4
Galnebær / Magnesiumhydrogenfosfat / Mistelten

Flaske med 50 ml

Anvendelse
Ved forhøjet diastolisk blodtryk. Årsagen kan være stress, eller en begyndende nyresygdom.

Bemærkninger
Både Atropa belladonna og Viscum album virker helbredende ind på nyrerne. Det er vigtigt at kende sit blodtryk, så den rette behandling kan igangsættes. Hvor forhøjet diastolisk blodtryk ofte skyldes stress, skyldes forhøjet systolisk blodtryk forkalkning. Har man både forhøjet diastolisk og systolisk blodtryk, skal der iværksættes behandling for både stress og forkalkning. Diastolisk og systolisk forhøjet blodtryk kan også skyldes følelsesmæssig overbelastning.

Et stort og overset problem ved denne form for blodtrykforhøjelse, ligger i den manglende forståelse af, at blodtrykket er aftryk af kroppens følelser. Mister man f.eks. en ægtefælle, eller har denne gennemgået et voldsomt sygdomsforløb, ses ofte, at den raske ægtefælle udvikler en følgesygdom, som diagnosticeres forhøjet blodtryk. Her ses begge tryk forhøjet, som behandles med konventionel blodtrykssænkende medicin. I virkeligheden handler det om et for højt stressniveau og en følelsesmæssig overbelastning.

Vejledende dosering
Voksne: 10 dråber 3 x dagligt.

Akut dosering
50 dråber i et glas vand, som drikkes slurkvist over ½ time, eller 10 dråber hver ½ time dagen igennem, indtil mærkbar forandring indtræder.