Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Snuron

Indhold
Allium cepa D4 / Echinacea (angustifolia) D4 / Kalium bichromicum D6 / Salvia offi cinalis D4
Kepaløg / Smalbladet Solhat / Kaliumdichromat / Lægesalvie

Flaske med 50 ml

Anvendelse
Ved akut og kronisk forkølelse, ved tørre næseslimhinder. Mange mennesker lider af tørre næseslimhinder, bl.a. på grund af et for tørt og dårligt indeklima i moderne boliger, men også fordi vi generelt opholder os for lidt ude, hvor næsen under arbejde naturligt løber lidt. Det bringer næring til næseslimhinderne. Når næseslimhinderne er tørret ud, kan de ikke klare deres opgave, nemlig at opfange fremmedstoffer fra luften, inden de når ned til lungerne. Når lægemidlet anvendes til behandling af tørre slimhinder, sætter det ofte en kraftig sekretion i gang, som kan vare nogle dage.

Snuron har en befriende virkning ved forkølelse. Det fremmer en behagelig sekretion fra næseslimhinderne. Det tynde og vandige sekret, som kendetegner opstarten på en forkølelse, går hurtigere over i slutfasen med tykt snot. På dette tidspunkt er immunsystemet ved at få magt over infektionen.

Vejledende dosering
Voksne: 10 dråber 3 x dagligt.
Børn: 2-7 dråber 3 x dagligt.

Akut dosering
50 dråber (børn: 25 dråber) i et glas vand, som drikkes slurkvist over ½ time, eller 10 dråber (børn: 5 dråber) hver ½ time dagen igennem, indtil mærkbar forandring indtræder.