Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Heparon

Indhold
Armoracia rusticana (Cochlearia) D2 / Cichorium intybus, radix D2 / Cynara scolymus D1 / Silybum marianum (Carduus marianus) D2
Peberrod / Cikorierod / Artiskok / Marietidsel

Flaske med 50 ml

Anvendelse
Plantemiddel til leverbehandling. Heparon er det mest benyttede af vores lægemidler til leverbehandling og ved sygdomme, hvor leveren er involveret: ved leverrelaterede eksemer og allergier, ved forstoppelse, ved for lidt mavesyre, ved træg galde, ved luft i tarmene, ved hjertesvækkelser, ved væskeophobninger, ved skinnebenssår, ved hæmorider og åreknuder. Ved lever- og galdesygdomme, ved urinsyregigt, ved udrensnings- og fastekure. Det er et vigtigt middel ved svampesygdomme, da det er leveren, som skal nedbryde svampene og deres toksiner.

Bemærkninger
Bør ikke anvendes ved blokerede galdegange, som kan skyldes galdesten eller svulster. Dette vil i så fald medføre, at bilirubin går ind i blodet i stedet for ud i mave-/tarmkanalen.

Heparon bør derfor heller ikke anvendes ved gulsot.

Gives med forsigtighed ved eksem, da der er risiko for opblusning p.g.a. af midlets opløsende virkning på affaldsophobninger i huden. Start gerne med få dråber, og en enkelt dosis dagligt. 

Vejledende dosering
Voksne: 10-15 dråber 3 x dagligt i lidt vand efter maden.
Børn: 5-10 dråber 3 x dagligt i lidt vand efter maden.