Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Fucus comp.

Indhold
Fucus vesiculosus D4 / Graphites D12 / Nicotiana tabacum D6
Blæretang / Grafi t / Almindelig tobak

Flaske med 50 ml

Anvendelse
Fucus comp. er udviklet til at hjælpe mennesker, som tilsyneladende uden varsel tager meget på i vægt. Det kan være i forbindelse med overgangsalderen, eller i perioden inden overgangsalderen, hvor hormonproduktionen bliver mindre. En travl hverdag med børn, hjem og arbejde, manglende motion og mere eller mindre usunde madvaner, kan være medvirkende faktorer.

Fucus comp. er et homøopatisk lægemiddel, som sigter på - i mild grad - at øge stofskiftet via en stimulation af skjoldbruskkirtlen, og en stimulation af fedtforbrændingen ved at forbedre fedtstoffernes kvalitet, så de bliver bedre byggesten for hormonkirtlerne.

Bemærkninger
Dette homøopatiske lægemiddel bør ikke anvendes hvis man er gravid, hvis man ammer, hvis man har forhøjet stofskifte, hvis man indtager lægemidler mod forhøjet stofskifte, hvis man har forhøjet puls eller hårde hjerteslag ind imellem. Hvis man føler sig urolig efter indtagelse af Fucus comp., bør man stoppe indtag af midlet. Fucus comp. bør ikke anvendes som kosmetisk middel til vægttab, uden en samtidig ændring til en sundere livsstil. Midlet bør indtages i en periode på minimum 3 måneder. Må ikke anvendes til børn.

Vejledende dosering
Voksne:10 dråber 3 x dagligt.