Gratis lægemiddelbog

Meld dig til Almas nyhedsbrev, og få gratis Lægemiddelbogen som e-bog . Læs mere

Bambus comp.

Indhold
Arandisit D10 / Mesenchym D6 / Phyllostachys viridiglaucescens (Bambusa) D12
Tinsilikat-tinoxid mineral / Bughinde bindevæv / Blågrøn Bambus

Flaske med 50 ml

Anvendelse
Ved alle bindevævssvækkelser. Ved slaphed i led, ved svage ledskiver, ved degenerative rygsøjlelidelser herunder slidgigt, ved svaghed og smerter i knæled og hofter. Ved fi bersprængninger og piskesmæld. Anvendes under graviditet, for at forebygge for tidlig bækkenløsning, og for at stimulere det ufødte barns bindevævsprocesser og immunsystem.

Virkning
Arandisit: er en tin-/kiselforbindelse. Tin betegnes som kroppens arkitekt og bygmester. Det virker stærkt formdannende på ledskiverne i rygsøjlen, og på væskerne inde i ledskiverne. Samtidigt styrker det formkræfterne i knoglerne, specielt knoglernes yderste lag, periostet.

Mesenchym: er homøopatiseret udtræk af det midterste kimblad, som har en stærkt opbyggende virkning på vores bindevæv. Når æg- og sædcelle er smeltet sammen, dannes der 3 kimblade, som bliver ansvarlige for dannelsen af hele vores fysiske krop. Mesenchym er en del af vores midterste kimblad, og spiller en helt afgørende rolle ved dannelsen af menneskets bindevæv.

Phyllostachys viridiglaucescens: støtter de kræfter i rygsøjlen, som holder ryggen lige og opret. Stærk kiselholdig.

Vigtigt
Ved graviditet sluttes 4 uger før forventet fødsel. Der kan startes op igen umiddelbart efter fødsel.

Vejledende dosering
Voksne: 10 dråber 3 x dagligt.
Børn: 2-7 dråber 3 x dagligt.

Akut dosering
50 dråber (børn: 25 dråber) i et glas vand, som drikkes slurkvist over ½ time, eller 10 dråber (børn: 5 dråber) hver ½ time dagen igennem indtil mærkbar forandring indtræder.