Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Almas hæfter om antroposofisk medicin og homøopatisk behandling

 

Hent hæfterne til din computer eller e-bogslæser herunder

Eller kontakt Alma for at bestille hæfterne til din butik, klinik eller til dig selv.

 

Naturlig hjælp til blærebetændelse

Dette hæfte fortæller om mulighederne for at forebygge og behandle blærebetændelse med homøopati, vekselfodbade og urtete.

 

 

 

 

Download hæftet "Naturlig hjælp til blærebetændelse" (pdf)

Bestil gratis det trykte hæfte "Blærebetændelse"

 

 Planetmetallerne

PlanetmetallerneDette hæfte beskriver en helbredelsesmetode, som har udviklet sig gennem mange år. Tilbage fra urgamle tider mente man, at solsystemet var afgørende for livet på Jorden, og man anså mennesket som en miniatureudgave af solsystemet - et mikrokosmos af kosmos. Kosmos er dermed en del af mennesket og vores 7 centrale organer afspejler 7 planeter i solsystemet. Disse er forbundet med 7 metaller, som er ideelle i behandlingen af både psykiske og fysiske lidelser såsom træthed, angst, slidgigt, forhøjet blodtryk, hjerteproblemer, forskellige typer infektioner og meget mere. Metaller anvendes dermed i talrige homøopatiske midler og mod en bred vifte af lidelser.

Download hæftet "Planetmetallerne" (PDF)

Bestil gratis det trykte hæfte "Planetmetallerne" 

 

Naturlig hjælp til graviditet, fødsel og spædbørn 

Få hjælp med homøopati til fertilitetsproblemer m.m.

Dette hæfte præsenterer først og fremmest den hjælp, homøopatien kan tilbyde i forbindelse med graviditet og fødsel. Find hjælp til fertilitetsproblemer, abortfare, kvalme, hæmorider m.m. I hæftet finder du også råd og hjælp til nogle af de symptomer, det spæde og lille barn typisk oplever i tiden efter fødslen. Eksempelvis spædbørnskolik, forstoppelse og søvnforstyrrelser.

 

Download hæftet "Naturlig hjælp til graviditet, fødsel og spædbørn" (pdf)

Bestil gratis det trykte hæfte "Naturlig hjælp til graviditet, fødsel og spædbørn" 

 

Homøopatisk husapotek

Dette hæfte henvender sig til hele familien. Det er et opslagsværk, som på en let tilgængelig måde giver indblik i, hvordan man behandler velkendte symptomer og sygdomme med en række velafprøvede homøopatiske lægemidler. Find hjælp til f.eks. bronkitis, buler, forstuvninger, feber, forkølelse, halsbetændelse, hovedpine, soleksem, influenza, insektstik, smerter og øjenbetændelse.

 

Download hæftet "Homøopatisk husapotek" (pdf)

Bestil gratis det trykte hæfte "Homøopatisk husapotek"

  

 

Naturlig hjælp til børn

Få hjælp med homøopati til børnesygdommeDette hæfte beskriver mulighederne for at behandle de mest almindelige sygdomme og problemer hos børn med homøopati. Med homøopatiske midler kan man - især hos børn - helbrede de fleste sygdomme skånsomt, hurtigt og uden utilsigtede eftervirkninger. Find hjælp til falsk strubehoste, kighoste, mellemørebetændelse, astma, sengevædning, kolik, søvnbesvær, børnesår, vokseværk mm.

 

Download hæftet "Naturlig hjælp til børn" (pdf)

Bestil gratis det trykte hæfte "Naturlig hjælp til børn"

 

Naturlig hjælp til kvinder

Homøopatisk behandling af kvindelidelserDette hæfte henvender sig til kvinder i alle aldre. Det beskriver mulighederne for at forebygge og behandle typiske kvindesygdomme og -ubalancer med homøopati. Find hjælp til f.eks. blærebetændelse, overgangsalder, manglende graviditet, risiko for abort, menstruationsproblemer og PMS.

 


Download hæftet "Naturlig hjælp til kvinder" (pdf)

Bestil gratis det trykte hæfte "Naturlig hjælp til kvinder"

 

Det modne menneske

Hjælp med homøopati til den 3. alderMed stigende alder optræder der oftere forskellige ubalancer som søvnbesvær, ledproblemer, fordøjelsesvanskeligheder og begyndende svækkelser af kroppens indre organer. Dette hæfte beskriver mulighederne for at forebygge og behandle de mest almindelige aldersbetingede ubalancer og sygdomme med homøopati. Find hjælp til forhøjet kolesteroltal, højt blodtryk, åreknuder, hæmorider, inkontinens, overgangsalder, knogleskørhed, gigt, forkalkning, grå og grøn stær mm. 
 

Download hæftet "Det modne menneske" (pdf)

Bestil gratis det trykte hæfte "Det modne menneske"


De 12 klassiske Cellesalte af naturlige krystaller

Få homøopatisk hjælp med cellesalteDette hæfte beskriver en uskadelig og naturlig helbredelsesmetode, som er anvendt og afprøvet i mere end 125 år. Den moderne livsstil med bl.a. stress, dårlig ernæring og for lidt søvn og motion fører til en række lidelser, som kan afhjælpes med de 15 cellesalte af naturlige krystaller. Find hjælp til f.eks. jernmangel, computertræthed, fordøjelsesproblemer, stress, hudproblemer og nedsat livslyst.

 

Download hæftet "Cellesalte af naturlige krystaller" (pdf)

Bestil gratis det trykte hæftet "Cellesalte af naturlige krystaller"

 

Naturlig homøopatisk hjælp til Allergi

Allergi og homøopatiDette hæfte beskriver kort mulighederne for at behandle nogle af de mest almindelige allergiske lidelser med homøopati. Find hjælp til f.eks. høfeber og allergisk snue, eksemer, astmatiske problemer og fødevareallergier og -intolerancer. 

 

 


Download hæftet "Naturlig hjælp til Allergi" (pdf)

Bestil gratis det trykte hæfte "Naturlig hjælp til Allergi"

 

Naturlig hjælp til stress, angst og depression

Få hjælp med homøopati til stress mm.Vi lever i en tid, hvor stadig flere mennesker ikke kan klare presset fra det moderne samfund. Mange får stresssymptomer i form at stress, angst, uro, depression, søvnproblemer, uarbejdsdygtighed m.m. Dette hæfte omtaler velafprøvede muligheder for at behandle psykiske ubalancer med homøopati.

  


Download hæftet "Naturlig hjælp til stress, søvnproblemer, depression og angst" (pdf)

Bestil gratis det trykte hæfte Naturlig hjælp til stress, søvnproblemer, depression og angst

 

 

Se også Almas bøger på dansk om antroposofisk medicin 

Se, hvor du kan købe de homøopatiske lægemidler