Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Urinsur gigt (Podagra)

Luk menu [X]

Urinsur gigt

Artikel fra hæftet 50+ og homøopati

Urinsur gigt er en livsstilssygdom og kan let behandles. Sygdommen skyldes aflejring af urinsyrekrystaller i leddene. Normalt udskilles urinsyren under vandladning, men hos patienter med anlæg til urinsur gigt, ophobes urinsyren i blodet. Hos nogle bliver koncentrationen i blodet så høj, at urinsyren ”løber over” og aflejres i led og eventuelt i huden.

Juniperus comp. er første valg af homøopatisk præparat til denne lidelse. Man kan med fordel samtidig give Formica D6, som har en forstærkende effekt på især udskillelsen.

For at undgå denne lidelse fremover er det vigtigt, at man ændrer sine kostvaner og i hverdagen lever meget grønt og ikke med for mange syredannende fødevarer.

Renoron og Heparon kan anvendes som gode udskillelsesmidler som kurmæssig behandling efter endt behandling med Juniperus comp.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati