Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Revner på fingerspidser og fødder

Luk menu [X]

Mere om Revner på hænder og fødder:
Artikel fra hæftet Naturlig hjælp til børn

Hos nogen danner der sig revner på fingerspidserne, fingrene eller håndfladerne. Det samme kan opstå på fødderne. Når man har revnerne, kan det være meget smertefuldt at bruge hænder og fødder.

Homøopatisk kisel (quarz) får revnerne til at hele op indefra. Man kan bruge midlet Quarz comp. Ved behandling medfører det ofte i starten en forværring, men derefter ser man en tydelig forbedring.

Man kan smøre revnerne med Morgenfruesalve. Det hjælper udefra på ophelingen af huden.

Spis fint revet råkost og begræns indtagelsen af fødevarer, som indeholder sukker og gær.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati