Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Pande-/bihulebetændelse, børn

Luk menu [X]

Se også Pande-/bihulebetændelse, voksne

 

Pande-/bihulebetændelse

Artikel fra hæftet Homøopatisk Husapotek

Pande-/bihulebetændelse opstår ofte i forbindelse med en forkølelse, hvor betændelsen sætter sig fast i pande- og bihuler. Betændelsen udløser smerter i pande og kinder. Når man bukker sig fremover og holder hovedet ned, kan der mærkes dunkende smerter i pande- og/eller bihuler. Oftest er betændelsen forbundet med en let feber.

Får betændelsen lov til at sætte sig fast, bliver den let kronisk. Når den er blevet kronisk, bliver pande- og bihuler meget følsomme over for kulde og træk.

Lægemidlet Sineron har 3 virkningsmekanismer:

  1. Angriber betændelsen
  2. Stimulerer sekretionen fra næsen, så betændelsen renses ud.
  3. Virker på sigt opbyggende på slimhinderne, så de lettere afviser bakterier og vira.

I kroniske tilfælde ind tages Sineron kurmæssigt i 2-3 måneder.

Det kan styrke effekten af behandlingen at tage ansigtsdamp i kamillete, så pande- og bihuler bliver gennemvarmet. Supplér desuden med næseskylninger og armbade m. te af salvie.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati