Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Næseblod

Luk menu [X]

Mere om Næseblod: Artikel fra hæftet Naturlig hjælp til børn

En del børn får i perioder pludselige anfald med næseblod, uden de har slået sig. Hvis det bløder meget, er det vigtigt hurtigt at få stoppet blødningen. Forsøg allerførst at stoppe blødningen, f.eks. med køkkenrulle, et lommetørklæde eller lignende. 

Hamamelis comp. er et homøopatisk middel, der kan hjælpe med til at standse en blødning. Det anvendes især, hvis det er vanskeligt at standse blødningen. Tilsæt 25 dråber Hamamelis comp. til 2 dl. vand. Drik blandingen slurkvist over en halv time. Gentag eventuelt behandlingen.

For at forebygge nye blødninger, kan man tage 2 - 7 dråber Hamamelis comp. 3 x dagligt i lidt vand før maden.

Til børn, som har tendens til at mangle jern, forebygger man næseblødninger ved i et periode at give dem Ferrum phos. D12 (5-10 dråber 2 x dagligt).

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati