Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Mavekramper, børn

Luk menu [X]

Supplér med varme omslag eller varmedunk over maven med kamille.

Se også Mavekramper, voksne.

 

Mavekramper, nervøse

Artikel fra hæftet Homøopatisk Husapotek

Det er især lidt følsomme børn, som har tendens til mavekramper. Kramperne kommer, når de bliver nervøse eller anspændte, f.eks. hvis de skal ud og rejse, have en kammerat med hjem for første gang, skal overnatte hos bedsteforældrene, mor skal være væk fra hjemmet en eller to dage, de skal have nyt tøj, eller hvis mor eller far har skældt ud. Man kan sige, at det psykiske pres går i maven på børnene. Der kan, som det fremgår af eksemplerne, også være tale om, at de reagerer med mavesmerter og mavekramper over glædelige ting.

Voksne kan også få mavesmerter og mavekramper, som er psykisk udløst. Mavekramper kan også skyldes allergiske reaktioner på madvarer. Her bør det undersøges, om der er madvarer man ikke tåler.

Chamomilla comp. virker varmende, beroligende og krampeløsnende.

Voksne kan, udover Chamomilla comp., behandles med Magnesium phos. D6. Se også galdekolik.

 

Supplér med varme omslag eller varmedunk over maven med kamille

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati