Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Lus

Luk menu [X]

Akut behandling:

25 dråber lavendelolie (æterisk olie), 25 dråber rosmarinolie (æterisk olie), 12 dråber eucalyptusolie (æterisk olie), 13 dråber geraniumolie (æterisk olie).

Alle olier blandes op i en neutral olie (f.eks. mandelolie). Blandingen masseres ind i hår og hovedbund. Håret pakkes ind i en tætsiddende og lufttæt pakning (plastikpose).

Efter 2-3 timer fjernes pakningen, og håret vaskes. Derefter kæmmes håret med en lusekam.

Dette gøres i alt tre gange med tre dages mellemrum.

Håret kan også skylles i en lunken blanding af stærk brændenældethe og eddike. Lad blandingen sidde nogle minutter i håret og hårbunden.Håret kan også skylles i en lunken blanding af stærk brændenældethe og eddike. Lad blandingen sidde nogle minutter i håret og hårbunden.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati