Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Lungebetændelse (Pneumoni, voksne)

Luk menu [X]
OBS: Akut lungebetændelse er en alvorlig sygdom, som kun bør behandles af en læge eller en erfaren alternativ behandler. Antibiotikabehandling kan være nødvendig. Det kan dog være en fordel at supplere antibiotikabehandling med homøopatiske lægemidler som Ferrum phos. D6, Ferrum phos D12 og Pulmon. Se mere herunder.

Se også Lungebetændelse, børn og Lungebetændelse, kold

 

Lungebetændelse

Artikel fra hæftet 50+ og homøopati

Sideløbende med eventuelt lægeordineret medicin kan man indtage Pulmon i akut dosering og Triplex organocomp. ampul for at stimulere immunforsvaret.

Endvidere kan man indtage Argentit comp. til natten. Argentit comp. vil styrke immunforsvaret under søvnen og sørge for, at temperaturen holdes jævnt oppe. Det kan betyde, at man sveder mere om natten, og at man om morgenen udskiller mange affaldsstoffer via urin og afføring. Det gør, at man føler sig mere frisk og ovenpå på trods af infektionen.

Det kan anbefales at indånde damp tilsat pebermynteolie – hæld kogende vand i et vandbad og tilsæt nogle dråber pebermynteolie – tag et klæde over hovedet og hold det ind over dampen, tag nogle gode dybe indåndinger.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati