Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Leddegigt (Reumatoid artritis)

Luk menu [X]

Leddegigt

Artikel fra hæftet 50+ og homøopati

Leddegigt er en reaktion på kroppens egne bestanddele (autoimmunitet). Hos patienter med leddegigt er det påvist, at immunapparatets celler reagerer mod kroppens egen ledbrusk. Hos mange af disse patienter kan der samtidig påvises antistoffer rettet mod ledbruskens bestanddele.

Ofte er der forhøjet blodsænkning, som egentlig bare fortæller, at der et eller andet sted i kroppen er en uspecifik betændelsestilstand. Derfor virker Argentit comp. særdeles effektivt på leddegigt, som både indtages dagligt og en dosis til nat.

Oftest er udbredelsen af leddegigt begrænset til leddene. Symptomer uden for leddene kan komme, når sygdommen er tilstrækkeligt fremskreden.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati