Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Lavt blodtryk (Hypotoni)

Luk menu [X]

For lavt blodtryk

Artikel fra hæftet 50+ og homøopati

For lavt blodtryk er ikke på samme måde farligt som forhøjet blodtryk, fordi det ikke giver anledning til blodpropper. Men det kan føre til træthed, oppustethed, svimmelhed, åreknuder, hovedpine og være medvirkende årsag til, at man ikke kan optage vigtige næringsstoffer.

Hvis det høje tryk er under 110, og det lave er på 60 og derunder, kan disse symptomer optræde. For lavt blodtryk hos ældre er forårsaget af generel kredsløbssvaghed på grund af svækkelse i livskræfterne.

Det homøopatiske middel Urtica minerale comp. sætter i reglen blodtrykket lidt op. I starten kan det give lidt trykken i hovedet eller let hovedpine. Det går dog over efter nogle dage, hvor mange mærker, at de får mere energi og føler sig bedre i balance.

Cor/Prunus organocomp. er et organmiddel, som virker stærkt regenererende på hjertet. Det giver blodet en livgivende impuls og virker blodrensende og vitalitetsforøgende.

Suppler desuden med rosmarinbade, som harmoniserer blodsukkeret og stimulerer blodcirkulationen. Desuden kan frisk brændenælde eller persille hakkes og stilles i koldt vand nogle timer, hvorefter det drikkes.

Se også Svag nyrestråling.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati