Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Knoglebrud

Luk menu [X]

Knoglebrud

Artikel fra hæftet 50+ og homøopati

Knoglebrud er almindeligt blandt ældre – risikoen for, at man brækker lårbenshalsen i forbindelse med et fald, øges i gennemsnit til det dobbelte for hver femårsperiode efter de 50 år. Andre almindelige knoglebrud hos ældre opstår i rygradens hvirvler, overarmen, bækken og håndled.

Symphytum comp. aktiverer til hurtigere sammenvoksning ved knoglebrud.

Endvidere anbefales det at indtage Calcium fluor. D12 sammen med Calcium phos. D12. Begge midler hjælper knoglerne til bedre og hurtigere at vokse sammen efter brud og fremtidigt giver dem mere styrke.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati