Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Hjernerystelse

Luk menu [X]

Supplér med Arnika-liniment,som fortyndes til omslag på hovedet i de første dage.

Sørg for, at patienten holdes i ro og udsættes for minimale indtryk fra lys, fjernsyn, computer m.m.

 

Hjernerystelse

Artikel fra hæftet Naturlig hjælp til børn

Her gives Arnica D6 gerne sammen med Cerebellum D6. Det er meget vigtigt at holde barnet i ro nogle dage/ uger, hvis det har fået hjerterystelse.

Dosering:
Arnica D6, 2-7 dråber 3 x dagligt.

Cerebellum D6, 1 drikkeampul 1 x dagligt. Der er 10 drikkeampuller i en pakning, som tages indtil hovedpinen er gået væk, og gerne 3-4 dage længere.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati