Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Galdesten

Luk menu [X]

De fleste mennesker har sandsynligvis galdesten i en eller anden udstrækning, men kun ca. 1/3 af os oplever problemer. Dobbelt så mange kvinder som mænd får galdesymptomer. Denne forskel aftager dog med alderen.

Galdesten dannes fortrinsvis af kolesterol. Man kan derfor forebygge galdesten ved at spise fedtfattigt og undgå overvægt. Det er også vigtigt at holde gang i fordøjelsen og undgå forstoppelse. Vær desuden opmærksom på, at kroppen selv danner kolesterol ud fra sukker og hurtige kulhydrater i form af f.eks. raffinerede kornprodukter, ris, pasta og alkohol, som derfor også bør undgås. Spise i stedet flere grøntsager,  fiberrige fuldkornsprodukter, gode fedtstoffer og økologisk kød.

Psykiske belastninger irriterer også galden og svækker fordøjelsen. Det giver ofte symptomer som uregelmæssig galdefunktion, oppustethed, forstoppelse eller tynd mave.

Supplér også med Resium, et spansk plantemiddel, som har været anvendt i årtier i hele Europa. Det forebygger og opløser nyresten. Midlet tages over nogle måneder. Så holder man en pause, inden man tager det i en periode igen.

Læg desuden en varmedunk over maven ved akutte smerter

Se også Galdesygdomme.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati