Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Forstørret prostata

Luk menu [X]

Prostata - hyptertrofi

Artikel fra hæftet 50+ og homøopati

Hos mænd sker der en løbende omdannelse af kirtelvæv til bindevæv i prostatakirtlen. Symptomerne på forstørret prostatakirtel er nattetisseri og svag stråle, hvilket kan føre til irritation i urinvejene og blærebetændelse. Symptomerne kan også skyldes kræft i prostatakirtlen. Det anbefales derfor at få en lægelig undersøgelse, inden behandling igangsættes.

Prostata comp. stimulerer livskræfterne alment i prostatakirtlen. Midlet virker vanddrivende og hjælper med til at bevare kirtelvævet, så det ikke så let omdannes til bindevæv. Der kan tillige anvendes Prostata D6 ampul, som giver en opbyggende energi til prostatakirtlen.

Sabal/Prostata organocomp. er et organmiddel, som er lavet specifikt til betændelse i prostatakirtlen samt ved forstørret prostata.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati