Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Børnesår

Luk menu [X]

Børnesår

Artikel fra hæftet Homøopatisk Husapotek

I perioder optræder der udbrud af børnesår, ofte blandt børnehavebørn og skolebørn, men voksne kan også få børnesår. Sårene kommer især i hovedet, men kan komme overalt på kroppen. Det er mere eller mindre udbredte sår, som danner gule skorper. Sårene skyldes streptokok- eller stafylokokbakterier og er meget smitsomme, derfor bør børn med sår holdes hjemme.

Det homøopatiske lægemiddel Natrium comp. er udviklet specielt til at behandle børnesår. Virkningen af Natrium comp. viser sig efter 4-6 dage, hvor sårene begynder at forsvinde. Man bør forsætte behandlingen nogle dage efter, at sårene er forsvundet.

De smitsomme sår kan, samtidig med indtagelse af Natrium comp., behandles udvortes med Morgenfruesalve.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati