Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Ansigtsrosen (Rosacea)

Luk menu [X]

Rosacea er en almindelig hudsygdom, som ses i ansigtet hos voksne. Huden er kronisk betændt og derfor rød og blussende med synlige, tynde blodkar. Med tiden opstår der knopper og bumser. Sygdommen kan ledsages af øjenbetændelse.

Man kender ikke årsagen til rosacea. Men symptomerne kan forværres af bl.a. sollys og ekstreme temperaturer, krydret mad, alkohol, proteiner fra kød, varm mad og drikke, stress og følelsesmæssige belastninger, samt langvarig brug af cremer med binyrebarkhormon og blodtryksmedicin.

Apisinum D6 comp. og Apisinum D12 comp. er to meget effektive homøopatiske midler til behandling af alle former for betændelser, som er karakteriseret med rødme, hævelser og varmedannelse. Midlerne indeholder bl.a. bigift, som jo netop giver disse symptomer.

Begynd med Apisinum D6 comp., og fortsæt med midlet indtil virkningen begynder at aftage. Fortsæt herefter med Apisinum D12 comp.

Supplér evt. med Silicea/Belladonna comp., som virker hurtigt ved akutte infektioner, især i hoved- og ansigtsområdet.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati