Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Abortfare

Luk menu [X]

Abortfare

Artikel fra hæftet Naturlig hjælp til graviditet, fødsel og spædbørn

Fructus femina forebygger også abort, fordi det generelt styrker livmoderen og får fosteret til at sætte sig bedre fast på livmoderslimhinden. Samtidig sikrer lægemidlet, at fosteret får en god ernæring gennem moderkagen. Tænk især på dette middel, hvis du tidligere har aborteret.

Faren for abort er størst i de første graviditetsmåneder. For at forebygge abort skal du begynde at indtage Fructus femina i vejledende dosering, så snart du har konstateret, at du er gravid. Fortsæt ca. 3 måneder.

Lægemidlet kan også anvendes, hvis der opstår akut abortfare. Her er doseringen: 100 dråber i et glas vand, som drikkes slurkvist over 1 døgn. Denne akutte dosering kan indtages 2-3 dage. Herefter fortsættes med normal dosering i mindst 6 uger.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati