Tilmeld dig Almas nyhedsbrev her

 

Homøopatiske lægemidler til Åreforkalkning (Arteriesclerose)

Luk menu [X]

Supplér med te af birkeblade og birkeeleksir.

 

Forkalkning/demens/Alzheimer

Artikel fra hæftet 50+ og homøopati

Med den øgede livsalder i den vestlige verden stiger antallet af mennesker med forkalkning. Det er muligt at forebygge denne sygdom med homøopatisk medicin.

I ethvert menneske foregår der både en opbygning og en nedbrydning/udskillelse. Når man bliver ældre, er det især udskillelsen, der bliver dårligere. Det fører til aflejringer i hele organismen. Bly i homøopatiske doser virker gunstigt på denne sygdom. Blyet bevirker en kraftig udskillelsesproces, så der bliver plads til en ny opbygnings- og regenerationsproces i organismen.

Plumbum comp. er et homøopatisk præparat til forebyggelse af forkalkning, som indtages som kur 1 måned 1-2 gange om året fra 40 års alderen.

<< Tilbage

Ny søgning i Indikationsregister


Se hvor du kan købe homøopatiske lægemidler

 

Vigtig information om behandling med homøopati

Bemærk, at de lægemidler og råd, der er foreslået her, skal ses som forslag og impulser til en mulig behandling. En evt. klinisk undersøgelse hos egen læge bør ikke udelukkes.

Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopati. Ophør med lægeordineret medicin må kun ske i samråd med lægen.

Behandlingsforslagene her er generelle anbefalinger, som vil bedre tilstandene hos de fleste. Med homøopati behandler man ikke sygdommen, men det syge menneske og helt essentielt årsagen til sygdommen. Det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte persons specielle konstitution, sygehistorie m.m. ved den endelige ordination af homøopatiske lægemidler. En professionel behandler vil kunne hjælpe med at afdække sygdomsbilledet og give en mere individuelt tilpasset behandling.

Find en behandler, der arbejder med antroposofisk homøopati